Final de dos processos

final

Dissabte i diumenge van finalitzar els dos processos De més verdes en maduren, a Girona i a Celrà, respectivament. Dues presentacions públiques, dues vivències ben diferents, en espais ben dispars, i amb resultats ben diferenciats. Les dues improvisacions van tenir personalitat pròpia cadascuna. Basant-se en una mateixa línia de treball, el component humà de cada grup, i la seva evolució, va marcar de manera clara les dues presentacions. En definitiva, aquest era un dels objectius, evidenciar la diversitat humana.
Estem satisfetes dels dos processos i molt contentes de veure com els dos grups han afrontat amb naturalitat el fet de mostrar-se davant de públic. Orgulloses, doncs, de la nostra gent. Enriquides de tot el que ens hem aportat mútuament unes a les altres.
Aquesta setmana ens retrobem amb cada grup, i farem valoració de tot plegat. Cap a mitjans de febrer tindrem editat el vídeo documental que donarà testimoni dels dos processos. Confiem que a primers del mes de març, com a molt tard, podrem presentar-lo a l’Ateneu de Celrà en una projecció pública.
Donem les gràcies a l’Ajuntament de Celrà per la seva col·laboració i per haver confiat en el nostre projecte.

A Facebook podeu veure algunes fotografies de la presentació a Girona i a Celrà.

%d bloggers like this: